Hej alla!

Jag vill bara be er alla som ska fiska fredag och lördag att vara väldigt försiktiga ute vid ån. Det ska blåsa rejält, framförallt natten mot lördag! Det är blött i marken och visst kan vissa träd lägga sig i den starka vinden, men stora grenar kan ramla ner så är ni ute ha lite koll på vegetationen ovanför er också! Fredag den 18/2 är det helt fullt i ån med fiskare så tänk på att visa hänsyn till varandra! Rotationsfiske om det skulle bli trångt vid ån!

På lördag 19/2 kommer det att tas bort ett träd nerströms öarna på den nedre sträckan!

Själv var jag ute en sväng i lördags, en kall och krispig morgon, helt själv vid ån och jag tyckte mig höra lärkan drilla lite lätt en stund. Uppe vid rakan ovanför Bells hade jag kontakt med fisk, 2 gånger så var det små försiktiga drag i flugan, men inte ville fisken ta rejält.

Nästa helg den 25-26/2 är fisket i ån stäng, vi ska ha en liten enkel premiär för gäster den 26/2 så vi låter ån vila på fredagen! Välkomna tillbaka den 27/2!

Skitfiske på er!