En temperatur som ligger på 4-5 grader inledde premiären den 1:a Januari 2021 för medlemmarna i Nybroån. En diger skara hade samlats för att få doppa flugorna. Vädret visade sig vara väldigt gynnsamt trots januari. Inte så värst mycket vatten i ån men vi får hoppas på lite nederbörd framöver, tyvärr ser det ut som att temperaturen kommer sjunka ner mot nollan framöver!

Samling vid parkeringen

Det togs en hel del fiskar första dagen, runt 10-15 stycken, ingen som var knallblank och fet så alla gick tillbaka.

Hon flyter stilla

Angående lördagen den 2:a så har det inte inkommit någon rapport men idag den 3:e så provade jag själv på någon timme sent på eftermiddagen. 2 grader och emellanåt härligt snöblandat regn…kan det bli bättre?

Mycket fisk som rör sig i ån, ser även många som är angripna av svamp iår, vi får hoppas de tar sig snabbt ut i havet och blir friska!

Solen går ner tidigt

En liten högg idag på flugan, annars så var det rätt lungt. Lite mer vatten i ån nu, men kallare. Vi hoppa prognoserna levererar endel vatten/snö framöver, helst vatten…

Vi har lite problem med bloggen för tillfället, leverantören håller på att felsöka varför vi inte kan göra en blogg för 2021, men förhoppningsvis så löser de problemet imorgon och vi kommer länka om allt.

Skitfiske på er